Hej, jag heter Susanne Lundström!

Susanne Lundström Huvudverket rekrytering inom interim, ekonomi, finans, besöksnäring och kommunikation

Norrländskt jävlar anamma

Jag heter Susanne Lundström och är från Arjeplog, långt upp i Norrlands inland, uppvuxen med att skogsplantera, hugga ved, köra skoter – ja det mesta, med ett norrländskt jävlar anamma i sig.

Från reseledare till juridikstudier

Redan i tonåren började jag jobba inom besöksnäringen, här passade jag in för jag älskade gäster och service. Efter år i Norrland lockade den vida världen och blev reseledare utomlands under ett par år, vilken bra erfarenhet att ha i bagaget! Väl hemma i Sverige igen började jag på Universitet med studier i juridik och företagsekonomi för att komma vidare i min karriär.

 

Bra ledare skapar framgång

Som många andra norrlänningar hamnade jag sedan i Stockholm och landade så småningom på American Express som chef på Platinumkortet’s reseservice. Här fick jag på allvar utveckla min sida som ledare och såg att anställa rätt, utveckla medarbetare och att skapa bra team leder till framgång. Pluggade även på vidare Universitet för att förkovra mig inom HR och personal.

Bra resultat med rätt medarbetare

Det följdes av jobb som Försäljningschef på SJ och sedan Birka Cruises, drevs att leverera bra resultat, givetvis med rätt medarbetare.

Hur viktigt är inte en bra rekrytering?!

 

Egen chef

2017 bestämde jag mig för att bli egenföretagare och tog till en början konsultuppdrag inom branschen, men sedan köpte jag Regissörsvillan Restaurang & Konferens, en exklusivare mötesanläggning. Här var jag operativ VD i dryga 4 år och startade kort efter en delikatessbutik med norrländska delikatesser. Norrländskt jävlar anamma!

Hann också få pris för bästa gästservice på Regissörsvillan. 

 

Anställa rätt personer

När båda ställena sålts hamnade jag att ansvara för rekrytering till Elitloppets restauranger under ett par år, ”bara” 300 personer skulle jobba. Det ledde till konsultuppdraget som HR Chef för Pontus Frithiof Group, en ny roll att utforma HR Strategier med hur man blir ett bättre arbetsgivarvarumärke och hur man lockar bästa och rätta kandidater.

Har även ansvarat att rekrytera ett 50-tal personer till ett bussföretag samt hanterat rekryteringsprocessen till två stora restauranger med runt 70 tjänster, från chefspositioner till matsal.

 

Löpning

När jag inte jobbar är löpning min stora passion, i mina yngre dagar var jag vass på att springa och tävla i långdistanser. Idag är jag löparcoach och inspirerar andra att börja springa, så kul!

Jag brinner för rekrytering

Rekrytering är vansinnigt roligt och spännande. Min långa erfarenhet som ledare inom besöksnäringen är till stora nytta tillsammans med min bakgrund inom HR och tidigare rekryteringsuppdrag, när man skall hitta rätt kandidat till rätt jobb. Så viktigt. Så mitt självklara val var att nu ta klivet till Huvudverket och bli en del av teamet!

Och, samma jävlar anamma i mig finns kvar!

 

Kontakta mig

Jag kan bistå med rekrytering inom besöksnäringen, såväl för chefspositioner som att bemanna en hel matsal.

Behöver du interimkonsult har vi ett stort nätverk för att lösa det.

Vill du få hjälp med att utveckla er medarbetarupplevelse erbjuder jag rådgivning och samarbete.

Välkommen att kontakta mig!

susanne.lundstrom@huvudverket.eu eller ring mig, 076-1765016, mobilen alltid på!

Kika gärna in på min Linkedin; https://www.linkedin.com/in/susanne-lundström-2203081b/