referenser

Våra kunder beskriver oss bäst

Vi tror på Underverk genom samverkan
för vi vet att det verkligen fungerar!

Vad säger våra kunder om oss?

Tack för fantastiskt bra kandidater du har hittat till oss. Vi har väldigt svårt att välja bland dessa men har träffat både Eva, Emilia och Anne nu. Finns möjlighet att få referenser på alla tre kandidaterna så kanske detta kan göra vårt val lite lättare

Martin Åkesson
CEO Courtyard by Marriott

Sifferverket har vid ett flertal tillfällen varit till stor hjälp för oss vid rekryteringar och interimslösningar av specialister och chefer inom ekonomi och HR. Då återkopplingen och utmärkta förslag på lösningar ofta kommit innan vi förväntat oss en lösning är Sifferverket en självklar partner dessa sammanhang.

Anders Lind
VD Ettelva Arkitekter

Huvudverket har på ett mycket kompetent sätt hjälpt oss med både en interim lösning på konsultbasis samt rekrytering av två tjänster till vår verksamhet. Att kliva in i processen vid presentation av relevanta slutkandidater har sparat mig mycket tid och arbete. Jag värdesätter verkligen Huvudverkets känsla samt kontaktnät i branschen och kommer inte att tveka för ytterligare samarbete när behov uppstår.

Jakob Wallin
Destination Manager, Vaxholms Kastell & Badholmen

Huvudverket referenser och partners. Rekrytering inom interim, ekonomi, besöksnäring & kommunikation. Hyr konsult hos Huvudverket!
Huvudverket referenser och partners. Rekrytering inom interim, ekonomi, besöksnäring & kommunikation. Hyr konsult hos Huvudverket!
Huvudverket rekrytering inom interim, ekonomi, besöksnäring & kommunikation. Hyr konsult hos Huvudverket. Kontakta oss.

Inte för att skryta men...

Vi presenterar så pass bra kandidater att våra kunder ibland har svårt att välja vilken kandidat av de 3-4 kandidater vi har presenterat som de väljer att anställa. OBS: Vi finns med i snacket hela vägen och second opinion (& third) tills det valet känns helt rätt och väl genomlyst. Och vi vågar utmana! 
Vi är modiga, samskapande och inkluderande. Och vi vet att vi är på elitnivå och vi vet vad det betyder för dig.

Vi både finner och skapar hjältar, och om sanningen ska fram så gillar vi att vara hjältar vi också.